Møllens restaurant er populær

0
Arkivfoto: Bente Poder
Lyngby Mølle har i år 30 års jubilæum og har aldrig været åben uden for sommersæsonen, men det er lykkes Anja og Poul Raunsmed at få liv i møllen hele året.

Selvom parret først åbnede restaurant i juni måned i år er der stort set fyldt med gæster hver weekend, som vælger at holde deres fest på Møllen, eller det er personer, som kigger forbi for at nyde en god middag lavet fra bunden.

– Vi sætter stor pris på at lave god mad til deres gæster og har pt. også 4,9 stjerner ud af 5 på Facebook, fortæller Poul Raunsmed.

I denne weekend er der fuld fart på møllen på grund af Mortens aften. Der er udsolgt både fredag og lørdag, og der skal steges mere end 200 ænder til små 400 gæster.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close