Så har Løkken fået et Donut-bageri

0
Anders Thomsen foran den nye forretning. Foto: Kirsten Olsen
Indehaveren af Pandekagehuset i Løkken Anders Thomsen har åbnet en lille ny butik på Sdr. Strandvej skråt over for Pandekagehuset. Her fremstilles og sælges friskbagte donuts direkte fra maskine og i mange varianter for eksempel med is, eller som bund i hjemmelavede flødeboller.

– Vi giver kagerne vores eget twist, idet vi selv laver vores donut, og de bliver først bagt, når gæsten bestiller. Derfor er de friske og nybagte, og kan ikke sammenlignes med de masseproducerede donuts, forklarer Anders Thomsen.

Lige som i Pandekagehuset lægger indehaveren vægt på at bruge råvarer i frisk og god kvalitet.

– Så vidt vi ved, er vi de eneste i Jylland, der laver donuts efter dette enkle koncept. Produktionen foregår i et åbent miljø i butikken, så gæsterne kan følge processen og se hvordan varen bliver lavet.

Donuts forbindes ofte med USA, men kager af friturestegt dej kendes i realiteten fra hele verden. Dog stammer donutten fra Østeuropa, hvorfra indvandrere medbragte opskriften til USA i det sene 1800-tal.

Familien Thomsen er fra Hammel og Odder, og består af Anders Thomsen samt kæresten Rikke Gammelby, søster Camilla samt forældre Birgit og Mogens Thomsen. De driver sammen Pandekagehuset i Løkken på 5. sæson.

– Vi er blevet rigtig glade for at arbejde i Løkken. Da vi så det lille lokale stå tomt, lagde vi hovederne i blød, og vi synes vi fik en god ide med Danish Donut. Desuden vil vi gerne være med til at skabe liv og variation i gaden, slutter Anders Thomsen.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close