Ib Grønbech er på spil igen

VENDSYSSEL: Ib Grønbechs nye plade, ”på den anden side”, med undertitlen 13 verdenshits på vendelbomål er udkommet.

Den nordjyske musiker har indspillet sin 10. cd i Lundgaard Studio og i Thrane Studie. Han har været rundt i hele landsdelen for at aflevere cd’er til en lang række salgssteder blandt andet hos Peter i SuperBrugsen i Løkken (billedet)

Pladen indeholder blandt andet en ny-indspilning af ”Først en halv time på den ene side” af Niels Hausgaard. Også Erik Møller Hansens: ”Tænk på mig, når du kysser en anden”, har fået vendelbotekst. 70’er hittet: ”Simon says” er ligeledes blevet omsat til vendelbomål og har fået titlen: ”Klap af Hans, når han æder”. Der medfølger hjælp til at forstå de svære ord på vendelbomål.

Ib Grønbech blev for en del år siden født 21. april 1955 i Løkken. Ret hurtigt skiftede Ib Grønbech og familien Løkken ud med Hirtshals, hvor han i mange år arbejdede med musik både som studiemusiker, men også i form af en forrygende solo-karriere, der rigtig tog fart i 1985 med udgivelsen af debutalbummet, som solgte mere end 25.000 eksemplarer. Ib Grønbech har siden boet i Hjørring og senest i Hundelev.

Han har med stor succes optrådt på rigtig mange spillesteder specielt i Jylland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...