Folkekirkens Nødhjælp i Løkken har trofaste frivillige og tre af dem har været med hele vejen fra starten

LØKKEN: - Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i Nørregade i Løkken er en solstrålehistorie. Den har en god omsætning, engagerede frivillige og kan nu fejre 20 års jubilæum. Det fastslår butikslederen Lisbeth Aagren med stolthed i stemmen.

Lørdag den 15. juni fejres butikkens 20 års jubilæum fra kl. 11-16. Der bliver kaffe på kanden og en kagemand sponsoreret af SuperBrugsen Løkken, og ikke mindst 50% på alt i butikken.

Tre af butikkens frivillige medarbejdere kan samtidig fejre, at de har været med lige fra starten. De tre er Inger Jensen, Annelise Jensen og Maria Berg. De har modtaget diplomer for deres indsats gennem 20 år.

- Det er da en solstrålehistorie, at vi i den lille butik med priser på tøj fra 35-75 kr. havde en omsætning på 300.000 kr. i 2018. Og vi har stigende omsætning, så vi bidrager flot til de i alt 25 mio. kr. som Folkekirkens Nødhjælp hjælper med i verdens brændpunkter, siger Lisbeth Aagren.

Der er 22 frivillige medarbejdere tilknyttet, som hver især bidrager med den tid de nu har lyst og mulighed for.

- Og alle tager ansvar og går op i, at vi har en pæn butik, hvilket vi får ofte ros for af kunderne. Så det er en let tjans, at være butiksleder her, siger Lisbeth Aagren.

Det er hovedsageligt tøj til både børn, damer og herrer men også en del nips og køkkensager i butikken i Nørregade. Folkekirkens Nødhjælp har yderligere en butik i Løkken på Jennys Plads, og her handles hovedsageligt med møbler og større ting.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...