STRANDLIV: Deltagerne i Ocean Rescue Camp kastede sig ud i udfordringerne til lands og til vands

Svømmeklubben Sømærket har igen i år afviklet Ocean Rescue Camp i samarbejde med DGI Nordjylland på stranden i Løkken. Der var 28 deltagende børn, og dermed var campen er helt udsolgt i år. Campen holdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører og professionelle uddannede åbent-vand-livreddere.

- Der er børn både fra Løkken, Brovst, Gentofte og andre steder. En skøn blanding af gengangere og nye deltagere, fortæller svømmeklubbens formand Anne Dorte Ussing.

Josefine Svendsen, Vilde Wiberg, Emil Ussing og Karoline Søe Axelsen var de lokale instruktører fra Svømmeklubben Sømærket, og desuden er Peter og Lasse med fra DGI som kystlivreddere.

En enkelt dag i ugen var holdet ude hos kystlivreddertårnet syd for Løkken, for at lære om deres arbejde.

Når campen er afsluttet har børnene kendskab til livreddende førstehjælp og selvhjælp, men campen byder også på aktiviteter som dykning, beach flag race, og mange andre spændende strand- og havaktiviteter. Ugen sluttede fredag med diplomer til alle deltagere.

- En stor tak skal lyde til SuperBrugsen Løkken, Med24, Bolcheriet, Kystbageren, MENY og Sparekassen Vendsyssel for at have sponsoreret goodiebags, bolcher, is og kage til campen, slutter Anne Dorte Ussing

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...