SPIL: Løkken Golfklub var vært for coronamatchen

- Så fik vi åbnet lidt mere op for golfen, så vi efter de nyeste corona anvisninger kunne gennemføre SuperBrugsen Løkken turneringen, næsten som vi plejer, lyder det fra Turneringsudvalget i Løkken Golfklub.

53 spillere valgte, på trods af dårlige vejrudsigter, at stille op.

- Det så bestemt ikke lovende ud fra starten, regn, regn, regn. Men efter en kop kaffe og et rundstykke, stilnede det lidt af, og blev rimeligt, men den sidste time blev endog meget våd. Men på trods af de barske forhold, blev der lavet nogle fine scores.

Der var hård kamp i Herre A-rækken, 3 spillere endte på 71 slag, altså -1.

Efter den matematiske udregning gik sejren til Søren Gaard på 1. pladsen, og John Nielsen nr. 2 og Lasse Emil Nielsen nr. 3.

Herre B blev vundet at Johan Trudslev, Aabybro GK, med 37 point, her igen kamp om 2. pladsen, med 3 score på 32 point, men her var det Carsten Mikkelsen der fik 2. pladsen og Carsten Hoe blev nr. 3.

I Herre C blev det Poul Green Hirtshals GK der fik 1. pladsen med 32 point, og Knud Nielsen blev nr, 2 med 31 point, og Bjørn Fauchald, fra Gjøvik og Toten, Norge, med 30 point.

I Dame A, var der også 3 ens score på 79 slag, men rækkefølgen blev Gitte Nielsen på 1. pladsen og Henriette Dalsgaard på 2. pladsen og Rikke Larsen på 3. pladsen.

I Dame B blev det Hanne Tirstrup med 29 point der tog 1. pladsen, Hanne Fjeldgaard med 28 point fik 2.pladsen, og Kisten Wisborg med 26 point fik 3. pladsen med 26 point.

En stor tak til SuperBrugsen Løkken for det flotte arrangement, slutter Turneringsudvalget.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...