Inspiration fra Petit og andre lokale aktører

VRÅ: Mandag aften var der høj og munter stemning, da 65 damer var samlet til kundeaften med indbygget modeshow hos Petit i Vrå.

- Billetterne var revet væk og modellerne står i kø for at gå model - det er ønskescenariet som er gået i opfyldelse, siger ejeren af Petit, Lene Hjermitslev.

- Det allerbedste ved at arrangere en event, er når man oplever, at der er opbakning til at gøre en forskel i et mindre samfund, tilføjer hun.

Uhrenholts Gård dannede en flot rammen.

Aftenen startede med en tapas-anretning leveret fra Idrætscenter Vendsyssel, hertil blev der serveret lokal produceret vin fra egen vingård. Bordene var pyntet med blomster fra Lindberg Larsen. Hertil kom, at den nyeste brillemode blev præsenteret fra Vrå Optik. I løbet af eftermiddagen havde modellernes fødder været under kærlig behandling hos Profundus - og håret var blevet stylet af Hair Cut.

- Det lokale er vigtigt for Petit, hvorfor der også i løbet af aftenen var et mindre indslag fra det nystartede projekt ”Lykkeposen”. Et projekt som uddeler overskydende madvarer for at reducere madspild, siger Lene Hjermitslev.

Seks flotte modeller viste den nyeste trend frem indenfor såvel fest som hverdagstøj. Det foregik under stor festivitas – og konferencier Lene Hjermitslev blev da også hylet lidt ud af den, da der pludselig blev fremtryllet ”Klunke-voks” i en af modellernes taske. Forsamlingen blev belært om at ”det var godt til lange cykelture – for mænd, vel at mærke”.

Aftenen blev krydret med uddeling af mange gevinster i omvendt bankospil.

Efterfølgende var der åbnet i den lille butik – navnet Petit betyder som bekendt lille på fransk – og navnet svarer til butikkens størrelse. Deltagerne til kundeaftenen havde mulighed for at handle med rabat denne aften og ugen ud.

Arrangementet vil formentlig blive gentaget i efteråret,

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...