Drev Løkken Mejeri - herefter etablerede Arne Christensen ”A. C. Mejerimaskiner”, der nu er overdraget til sønnen

LØKKEN: Arne Christensen, Feddet 3, Løkken fylder 75 år onsdag den 7. august.

Arne Christensen er født og opvokset på Drastrup Mejeri lidt syd for Aalborg. Han startede sin karriere som 14 årig hos sin bedstefar som drev Klarup Mejeri. Han kom siden på Solhverv Kostskole i Vebbestrup og fik præliminæreksamen. I 1962 kom han i lære og blev udlært mejerist på Langholt Mejeri.

Efter militærtjenesten overtog han bestyrerjobbet på Drastrup mejeri efter sin far. Det blev en overordentlig hård men spændende tid og god tid, og samtidig blev der stiftet familie.

Men der var store forandringer inden for mejeridrift i de år, og Drastrup Mejeri blev nedlagt.

Arne Christensen og familien flyttede derefter til Løkken og købte Løkken Mejeri. Det kørte frem til 1982 hvor produktionen stoppede, og mejeriet blev lukket, og de brugte mejerimaskiner blev sat til salg. Der blev herefter oprettet depot på Industrivej i Løkken med salg af mejeriprodukter en gross.

Der viste sig dog at være et stort behov for brugte mejerimaskiner. Da der stod mange nedlagte mejerier rundt omkring, opkøbte han maskiner herfra som blev solgt videre.

Det blev starten på virksomheden A. C. Mejerimaskiner i Løkken. Den udviklede sig til handel med brugte mejeri- og industrimaskiner i lande over stort set hele verden. Virksomheden er nu for længst overdraget til sønnen Lars Christensen.

Som pensionist har Arne Christensen stadig en lille nichebeskæftigelse. Han etablerede Artic Cervice i Klarup, og for Vejdirektoratet sørger han for opsyn og bl.a. indkøb af salt til glatførebekæmpelse.

Foruden sønnen Lars har Arne Christensen døtrene Eva, Lise og Anna. Han er gift med Hanne.

Fødselsdagen bliver fejret sammen med familien og nære venner og ikke mindst tvillingsøster Inga Christensen i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...