Kommunens ungestrategi betyder også, at skolen har planer for at øge samarbejdet med byens virksomheder.

LØKKEN: Blandt mange andre deltog skoleleder Arne Dørup fra Løkken skole i Løkken.dks seneste netværksmøde, som fandt sted hos Ole Madsen, Topvine.

Skolelederen fortalte kort om skolens rolle i samfundet. Hen omtalte blandt andet de mange gode relationer, som flytningen af Løkken Bibliotek til skolen, havde skabt.

Han gik videre med at rose byrådets ungestrategi, der går ud på, at alle unge skal have noget at ser frem til. Og det ser fint ud i Løkken, hvor 98 procent af de unge har et job.

Kommunens ungestrategi betyder også, at skolen har planer for at øge samarbejdet med byens virksomheder.

- Der vil fremover igen blive behov for praktikpladser for skoleeleverne, og der er tanker om at lave en form for struktureret samarbejde mellem de enkelte klasser og konkrete virksomheder - et samarbejde, der skal følge klasserne gennem hele skolegangen, sagde Arne Dørup, der vil uddybe mere om det på et af de kommende møder.

- Generelt vil jeg opfordre til et bredt samarbejde. Vi er afhængige af hinanden for at holde det hele i gang. Der gælder ikke mindst samarbejdet om at tiltrække både gæster og at få folk til at bosætte sig, understregede han.

På mødet kom det også frem, at byrådets ungestrategi betyder et styrket samarbejde med ungekonsulent Anders Høngaaard fra SSP samarbejdet.

Det næste netværksmøde holdes torsdag den 12. december på Huset Havs. Her kommer netop Anders Høngaard på besøg og vil fortælle om et projekt for de unge i kommunen, som han gerne vil have hjælp til fra erhvervslivet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...