Røde Kors Løkken-Vrå har holdt sommerudflugt for de frivillige besøgsvenner, butiksmedhjælpere og nørklere.

- Vi havde en dejlig dag med høj sol og godt humør fra de 43 deltagere, fortæller formanden Karen-Esther Andersen, Løkken.

Første stop var som vanligt på rasteplads Himmerland, hvor vi fik medbragt morgenkaffe og rundstykke sponseret at henholdsvis Super Brugsen i Vrå og en frivillig, som ønskede at bidrage til turen.

Turen gik videre til Memphis Mansion i Randers, hvor Henrik Knudsen igennem flere år har samlet effekter, som har tilhørt Elvis Presley. Museet er Verdens største Elvis- attraktion udenfor USA. Spændende var det.

Herefter gik turen videre til Hvidsten Kro, hvor vi indtog den traditionelle æggekage, efter at deltagerne havde fået en del af historien om Hvidsten gruppen. Vi var omkring Trinderup mose, hvor modstandsgruppen samlede de nedkastede containere op, som indeholdt de våben der blev flittigt brugt af modstandsbevægelsen til udbredte sabotagehandlinger.

- Sidste besøg på turen var på Herregården Gammel Estrup, her fik deltagerne en spændende guidet tur i herregårdens private gemakker. Før turen gik hjemad, blev der serveret kaffe og hjemmebagte muffins lavet af endnu en frivillig sponsor, slutter formanden sin beretning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...