LØKKEN: Løkken 2019, som har med det formål at vejlede og inspirere vore gæster, er nu landet. Guiden er fyldt med flotte billeder leveret af både lokale og professionelle fotografer samt masser af gode informationer om destinationen på dansk, tysk og engelsk, lyder det fra Løkken.dk og Løkken Turistbureau i en pressemeddelelse.

Løkken 2019 er en helårs turistguide, der udgives af Løkken.dk i samarbejde med NORDJYSKE Medier. Guidens formål er, at give gæsterne inspiration og ideer til en masse dejlige ferieoplevelser, bl.a. via kontakt til de erhvervsdrivende. Guiden indeholder artikler og informationer omkring seværdigheder, begivenheder, aktiviteter, og selvfølgelig annoncørernes tilbud, nyheder og aktuelle informationer.

I år er oplaget på 45.000. Guiden omdeles til alle væsentlige hoteller, campingpladser, vandrerhjem, attraktioner, servicestationer, DSB-stationer i Nordjylland samt ALLE turistbureauer i HELE Danmark. Der køres 10 runder fra februar til november. Der omdeles yderligere 10.000 stk. i Kristiansand i Norge.

- Desuden bliver der leveret et oplag direkte til os på turistbureauet, hvor alle interesserede har mulighed for at hente et bundt eller to (1 bundt indebærer 40 stk. guider).

-Vi håber også, at vinter-gæsterne tager glædeligt imod Løkken 2019, og tager den med hjem som inspiration til at komme tilbage senere på året, slutter meddelelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...