LØKKEN: Det var Årsskrift nr. 38 Løkken Museumsforening kunne præsentere ved en sammenkomst i museets altid solbeskinnede have Grundlovsdag. Der var rigtig mange gæster som blev budt velkommen af formand Søren Jensen.

Årsskriftet Ladepladsen handler i 2019, ligesom årets Særudstilling, om købmandsforretninger i Løkken. Formanden har påpeget, at eftersom den sidste købmandsbutik, nemlig Spar-købmanden, flyttede ud af byen sidste år, så fandt bestyrelsen det aktuelt at få beskrevet de mange købmandsbutikker, der har været i Løkken.

Årsskriftet blev præsenteret af Keld Emil Damsgaard. Som medlem af en af Løkkens gamle købmandsfamilier har han desuden skrevet et stort og farverigt indlæg i Ladepladsen.

Ladepladsen er denne gang på 64 sider og rigt illustreret. For redaktion og grafisk tilrettelæggelse står Mariann Andersen, Hans Fink, Leif Frøstrup, Søren Jensen, Hanne Kepler, Helle Bæk Nielsen, Inge Nørgaard, Vagn Sørensen og Peter Ussing. Forsidebilledet er af købmandsforretningen Nørregade 4 ca. 1915.

Skriftet bliver sendt til foreningens medlemmer. Det kan købes på Løkken Museum og Løkken Bibliotek for 60 kr.

Der kommer senere mere i avisen om præsentation og indhold i Ladepladsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...