VRÅ: ”Hvordan undgår vi at falde” er titlen på et oplæg som holdes i Sognegården, Sdr. Vråvej i Vrå onsdag den 20. februar kl. 14. Der er Ældre Sagen Løkken-Vrå der arrangerer mødet.

I samarbejde med Aalborg Universitetshospital og Hjørring Kommune vil projektlæge Gustav Sørensen fortælle om, hvordan vi kan forebygge en besværet alderdom som følge af faldulykker som kan have alvorlige konsekvens til følge for den enkelte. Dette gør vi ved at udvikle et redskab til at identificere ældre borgere, der kan være i øget risiko for at falde. Der er kaffe og kage.

Lokalafdelingens årsmøde afholdes i år onsdag den 13. marts på Lundgården, Stadionvej 11, Vrå. Der serveres en let anretning kl. 18.00, og generalforsamlingen er fra kl 19-19.30. Efter årsberetning kommer assisterende leder Gitte Nørgård og fortæller om Lundgården og dens aktiviteter.

Spis sammen aften afholdes i år igen i april på Vrå Højskole, desuden planlægges en endags udflugtstur med bus i august, fremgår det af Ældresagens program for lokalafdelingen i Løkken-Vrå

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...