Kristian Andersen fortæller om sine mange oplevelser i forbindelse med Løkken Sparekasses kollaps i 2009

LØKKEN: Den 25. september kl. 14 holder Ældre Sagen Løkken-Vrå møde på Ældrecenter Havgården, Brændingen 8 i Løkken. Den tidligere formand for foreningen Garantloekken Kristian Andersen kommer og fortæller om sine mange oplevelser i forbindelse med Løkken Sparekasses kollaps i 2009 - herunder også om garanternes forsøg på at få erstatning for deres tabte garantikapital.

Kristian Andersen var formand og konsulent for Garantloekken fra 2009 til 2016/2017 og skrev, sammen med Peter Ussing, Hans Fink og Egon Kjøller, bogen OVERMOD. Bogen beskriver de forskellige aspekter om Løkken Sparekasses kollaps og blev udgivet den 7. oktober 2018.

Han har siden januar 2019 fulgt Finansiel Stabilitets store retssag mod ledelsen og revisionen i Løkken Sparekasse i Vestre Landsret. Det er foreløbig blevet til 35 retsdage. Sagen genoptages den 30. september og forventes afsluttet inden jul. Kristian Andersen vil også give mødedeltagerne et indblik i, hvad der er foregået i Vestre Landsret i de første 35 dage af retssagen.

- Jeg vil fortælle noget om tiden fra sommeren 2008 og frem til, at det var endeligt afgjort at Løkken Sparekasses tid som selvstændigt pengeinstitut var forbi. Jeg løfter også sløret for, hvordan garanterne reagerede, da det gik op for dem, at Løkken Sparekasse var kollapset, og at de havde mistet hele eller store dele af deres opsparing. Jeg vil i den forbindelse blandt andet også fortælle deltagerne noget om de mange genvordigheder foreningen Garantloekken og garanterne løb ind i efter, at sparekassen var kollapset, lover Kristian Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...