Dagli’Brugsen i Hundelev skal have ny uddeler efter 35 år

HUNDELEV: De har rutine i at holde receptioner i Dagli´Brugsen i Hundelev, forstår man på formand Knud Larsen.

Fredag den 31. maj kl. 15-18 holdes en af de mere markante af slagsen. Uddeler Jan Poulsen har valgt at gå på efterløn/pension efter 35 år på posten.

Det er en epoke i Hundelev Brugsforenings historie, hvor det kun er gået en vej, og det er fremad, og formanden Knud Larsen, der vel at mærke har været formand alle årene, har kun godt at sige om samarbejdet.

- Da Jan Poulsen blev uddeler i 1986 var det nærmest et fallitbo, han overtog, fastslår Knud Larsen, - det var en lille nedslidt butik, og regnskabet viste røde tal på bundlinien. I dag står vi med en topmoderne butik, og der har hvert år været overskud, tilføjer han.

Gennem årene har der været udvidelse på udvidelse.

- Vi har hver gang haft større udvidelsesplaner, end hvad vi fik lov til af Coop, men snart indså de jo, at der egentligt var behov for mere. Derfor har vi været i gang indtil flere gange, og vi har blandt andet prøvet at have butik i en container mens der var ombygning.

- Og det er altid endt med et godt resultat og endnu en åbningsreception, lyder det begejstret fra formanden.

Som kronen på værket blev butikken i Hundelev for to år siden en af de første af 300 butikker i Dagli’ Brugs kæden, som Coop investerede i med et nyt butikskoncept kaldet Fremtidens Dagli´Brugs.

- Jeg har altid været glad for tilhørsforholdet til Coop, siger Jan Poulsen.

- Jeg blev udlært i Vittrup Brugs og var derefter otte år i Løkken Brugs. Det giver i alt 47 år i Coop. Det har været nogle spændende år med en konstant udvikling. Arbejdet i en mindre brugs er en livsstil, og man er til rådighed 24 timer. Man føler det, som var det ens egen butik, erkender Jan Poulsen.

Dagli´Brugsen i Hundelev er også en god sponsor og samarbejdspartner i lokalsamfundet. Der er opbakning både til spejdere og friskolen.

Den afgående uddeler glæder sig blandt andet over at have været med til at give masser af unge på egnen en god erhvervsstart som ungarbejder i butikken. Desuden ser Jan Poulsen tilbage på et godt samarbejde med både det faste personale og bestyrelsen.

- Men alt har sin tid, og nu glæder jeg mig til at få tid til andre ting som hus og have og ikke mindst børnebørnene. Der bliver også tid til at dyrke mine interesser for slægtsforskning og frimærker. Desuden håber jeg at kunne lave lidt frivilligt arbejde inden for Kræftens Bekæmpelse, da jeg selv har haft sygdommen, slutter Jan Poulsen.

Dagli´Brugsen Hundelevs bestyrelse har allerede en ny uddeler klar til at tage over. Han vil blive præsenteret senere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...