Gartnervænget ved at ændre profil med byggeri på de første af 11 nye udsigtsgrunde i det børnevenlige boligområde i Vrå

VRÅ: Byggemodningen på de 11 nye grunde, som indehaver af MF Byg, Michael Frederiksen, har udstykket på Gartnervænget i Vrå, er tilendebragt. Alle forsyningsledninger er sikkert lagt i jorden, og adgangsveje er etableret.

- Og den nye, sorte asfalt på vejene er knap tør, før det første hus er på vej op af jorden. Det er en stor fornøjelse at se, hvordan ny aktivitet allerede er ved at ændre det børnevenlige kvarters profil, lyder det i en pressemeddelelse fra en tilfreds Michael Frederiksen, der mærker god interesse for at blive en del af et stærkt fællesskab i et af Vrås mest eftertragtede boligkvarterer. Flere grunde er solgt og interesserede købere er på vej.

Naturskønt

- Fælles for grundene er, at de alle ligger naturskønt, og at der er en fremragende udsigt fra området. De heldigste har sågar udkig til Rubjerg Knude Fyr i klart vejr, mens andre kan glæde sig over at følge dyrelivet omkring søen ved det gamle teglværk, de grønne marker og masser af muligheder for bl.a. cykling og løb, understreger Michael Frederiksen, der tilbyder relativt store grunde fra 1200 til 2200 kvm.

- I MF Byg opfører vi spændende, arkitekttegnede typehuse i hele Nordjylland, og vi kan tydeligt mærke, at unge, moderne børnefamilier efterspørger store huse og store grunde, hvor det er muligt at dyrke udelivet.

Halv pris

- Prisen for vores mindste grunde på Gartnervænget begynder ved 295.000 kr. plus tilslutningsafgift. Det er cirka halv pris sammenlignet med grunde på samme størrelse i de større byer omkring os. Desuden har omfattende undersøgelser vist, at der er gode jordbundsforhold, som er af afgørende betydning for prisen på det nye hus, påpeger Michael Frederiksen, der samtidig tilbyder køberne at opføre et af MF Bygs spændende hustyper som en del af en attraktiv pakke for under to millioner kroner.

Tæt ved Gartnervænget snor en asfalteret og oplyst dobbeltrettet sti sig gennem byen. Her kan børnene trygt gå eller cykle i den ny skole, som Hjørring Kommune i øjeblikket opfører, eller til fritidsaktiviteter i Idrætscenter Vendsyssel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...