Partiet Nye Borgerlige Hjørring inviterer til forårsfest lørdag 28. marts i Tårs Forsamlingshus.

- Medstifteren og formanden for Ny Borgerlige i Danmark folketingsmedlem Pernille Vermund deltager i aftenfesten samt holder et politisk møde om eftermiddagen, fortæller lokalformanden Frode Larsen, Smidstrup.

Nye Borgerlige Hjørring afholder politisk møde i Tårs Forsamlingshus, Tykskovvej 8, 9830 Tårs kl. 15 - 17, hvor foreningen vil være vært med kaffen. Forårsfesten er samme aften fra kl. 18.30 til 24.00.

Pernille Vermund kommer kl. 15.30, og hun vil fortælle om arbejdet i Folketinget og det daglige arbejde i partiet.

Den markante politiker har blandt andet trådt sine barnesko, især om sommeren, i Løkken.

Pernilles Vermunds familie har haft sommerhus i Løkken helt siden starten af halvfjerdserne. Her drev faren Per Espersen også Løkkens første diskotek. Familien elsker at komme til Løkken, hvor de også stadig har familie boende.

- Det er hermed en særdeles velkendt Pernille som melder sin ankomst til lokalforeningen forårsfest. Vi forventer mange gæster der ønsker at hylde deres formand, forklarer Frode Larsen.

- Vi afholder igen i år forårsfesten i Tårs Forsamlingshus, hvor vi håber at se en masse festglade mennesker. Alle er velkomne, så tag naboen med

- Kom og hør hvad der sker og stil spørgsmål til Pernille.

- Vi har også bestilt en DJ, Karsten Møller som kommer og spiller hyggemusik, mens vi spiser og som siden spiller op til dans. Så find det gode humør frem, tag danseskoene på og kom med til en rigtig hyggelig aften, slutter Frode Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...