Feriepartner : Vi har masser af frisk luft, skøn natur og take away

LØKKEN: Hos udlejningsbureauet Feriepartner, Søndergade i Løkken er der folk på arbejde, dog færre end normalt. En del arbejder hjemmefra for at være med til at bekæmpe smitten.

- Vi sidder på kontoret hver dag (undtagen søndag) helt som normalt. Døren er låst, men vi er på telefon og mail, ganske som vi plejer. Nøgleudlevering og aflevering foregår via vores nøgleskab, forklarer souschef Charlotte Rehder Borup.

Om udlejningssituationen siger hun, at det naturligvis ikke er på højde med en almindelig påske.

- Men vi ser nye bookinger hver dag og håber at få så meget med som muligt. Vi har i Feriepartner-kæden iværksat en række tiltag for at tiltrække danske gæster både på kort sigt men også resten af året.

- Vi hører fortsat en del bekymring fra de danske gæster om at komme til et ”lukket Løkken”.

- Heldigvis har vi masser af natur og frisk luft, og så gør vi opmærksom på, at byens restauranter holder åbent for ”take-away”, og at man ellers blot skal huske at tage sine forholdsregler, når man færdes i bylivet.

- Besøgstallet ser ganske fornuftigt ud, når vi tager i betragtning, at hele det udenlandske marked ikke i den næste periode regnes med.

De tyske gæster, som nu er ramt af grænselukning, bliver tilbudt, at de kan booke på et senere tidspunkt i 2020 eller 2021. Sker der yderligere udvikling, som gør, at andre gæster heller ikke kan komme, så får de samme tilbud.

- Vi håber ikke, at det kommer dertil. Det giver et tab på lejeindtægt for husejerne og på formidlingsprovision for os på den korte bane – men vi holder godt fast i gæsterne på den lange bane.

- Vi har oplevet massiv opbakning til denne fremgangsmåde både blandt husejerne og blandt gæsterne, understreger Charlotte Rehder Borup.

- Vi har en solid og robust virksomhed og glæder os til ”normale tilstande” igen. Vi har arbejde til alle både nu og senere og forventer, at efterspørgslen bliver rigtigt stor, når vi kommer på den anden side af krisen.

- Vi får løbende – også i denne tid – henvendelser fra ejere, som gerne vil udleje, og det finder vi ud af via telefonmøder osv., så ingen behøver at holde sig tilbage.

- Løkken vil vedblive med at være en populær destination, konkluderer souschefen.

Desuden gør hun opmærksom på, at der stadig kan søges midler fra Feriepartners oplevelsespulje. På landsplan uddeles over 1 million kroner til lokale ildsjæle, foreninger og virksomheder, som udvikler gode oplevelser lokalt.

Der modtages gerne ansøgninger til Feriepartners Oplevelsespulje 2020. Ansøgningsfristen er 15. april 2020. Se på hjemmesiden hvordan man søger støtte til sit projekt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...