SOMMER 2020:Hun er forhenværende lokalpolitiker og borgmester i tidligere Løkken-Vrå Kommune. Birthe Andersen er blandt andet udnævnt til Ridder af Dannebrog for 40 års indsats i lokalpolitik, men hun er først og fremmest Løkkenbo med stort L.

Jeg vil byde mine gæster velkommen til både ferie- og helårs byen Løkken. Det med den bagtanke, at jeg kan formå dem til at flytte til Løkken. Sagen er den, at vi kun kan yde en god service til vore gæster, når vi er en velfungerende helårs by.

Jeg vil byde mine gæster på kaffe i mit badehus, og så vil jeg byde på en gåtur på stranden, i klitten og på molen og fortælle om projektet med opførelse af faciliteter til de aktiviteter, der hele året foregår på og ved vandet og på stranden. Hvor også fiskernes hus inddrages. Jeg vil fremhæve, at det er et resultat af, at samarbejder man i en by med kommunen, så sker der udvikling.

Jeg vil fortælle mine gæster om alle de muligheder der er til trave-, cykle-, og rideture i området. Her er skov og strand, blæst og læ.

Jeg vil berette om, hvor dejligt det er at bo i en by med den store forskel på indbyggertallet sommer og vinter, og at her er turister hele året. Jeg vil fremhæve, at vi på grund af alle vore gæster har et fantastiske udvalg af mange gode butikker. Helt enestående i en by med 1600 indbygger.

Jeg vil fortælle om alle de frivillige kræfter, der sikrer, at vi har et væld af tilbud, både kulturelle, sociale -, fritids- og sportstilbud. Og det, fordi Løkkens foreninger forstår samarbejdets kunst sammen med erhvervslivet ud fra, det der er godt for mig er godt for alle.

Så vil jeg fortælle, at Løkken er ikke større end man her” kere sig om” hinanden og hilser på hinanden, når man mødes på gader og stræder. Jeg vil også fremhæve, at der er tre-fire byggemodninger på vej med tilbud om parcelhusgrunde og mindre bomuligheder til unge og ældre og det på privat initiativ. Og tilføje, at vi i byen har skole, børnehave og ældrehjem, bibliotek, idræts og svømmehal, samt en aktiv idrætsforening.

Alt sammen med den bagtanke, at mine gæster måske kan få lyst til at flytte til Løkken. Mulighederne og fleksibiliteten er her, for vi har ikke bopælspligt og her er plads til flere Løkkenborgere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...