I selskab med Rytmisk Pigekor får deltagerne mulighed for at indøve et program af forskellige sange

HJØRRING KOMMUNE: Værdien af fællesskabet mellem børnebørn og bedsteforældre er blevet synliggjort i tv-programmet ”Bedste – Bedste” i sommerens løb. Nu får både børnebørn og bedsteforældre i Hjørring mulighed for at mødes til fælles aktivitet.

Den 28. september i tidsrummet mellem klokken 10 og 14 får man mulighed for på ”egen krop” at opleve dette fællesskab i Forsamlingsbygningen, Østergade 9, Hjørring.

Det er Frivilligcenter Hjørring og Forsamlingsbygningens bestyrelse, der indbyder til en musikalsk oplevelse for bedsteforældre og børnebørn.

I selskab med Rytmisk pigekor og under ledelse af pigekorets instruktører får deltagerne mulighed for at indøve et program af forskellige sange i løbet af formiddagen.

Resultatet af anstrengelserne præsenteres efterfølgende ved en koncert som afslutning på arrangementet.

Her er som børnenes forældre og andre interesserede naturligvis meget velkomne.

I forbindelse med arrangementet afholdes det årlige foreningsmarked, hvor de frivillige sociale foreninger præsenterer deres arbejde.

Der er mulighed for at høre mere om arrangementet og tilmelde sig hos Gurli Kirkedal i Forsamlingsbygningen og hos Mette Jakobsen, Frivilligcenter Hjørring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...