Bolcheriet vil buge pladsen til lager, pakkeri og personalefaciliteter

LØKKEN: Der kommer atter liv i Løkkens gamle statelige stationsbygning på Harald Fishersvej. Den bliver nu station for de bolcher, der, efter fremstillingen på Bolcheriet Løkken, skal pakkes og sendes ud i den store verden.

Forretningsparret Mariam og Thomas Brandt Touray, der driver bolchefabrikation i Løkken, Skagen og Svaneke, har købt bygningen for 2,75 mio. kr.

Nu bliver lokalerne indrettet som lager, pakkeri og personalefaciliteter for virksomheden.

- Vi havde hårdt brug for mere lagerplads. Både til pakning af online-ordrer men især til håndtering af større ordrer for eks. firmagaver, fortæller Bolchefruen.

- Og i tilgift får vi mødelokale, p-pladser samt gode pladsforhold for fragtbiler både til og fra virksomheden, tilføjer hun.

Stabler af bolchespande er allerede begyndt at vise sig i de første lokaler, mens der stadig står malerspande i de næste rum. Men forhåbentligt kan malerarbejde og indretning snart afsluttes og lokalerne tages i brug.

Bolcheriet Løkken på Torvet fortsætter uændret med at have åbent for publikum under produktionen, og der skal ikke produceres på stationen.

- I vore bolcherier fremstiller vi bolcher og karameller på den traditionelle måde - i hånden. Alle vores bolcher koges op over åben ild og formes. Vi laver alt vores arbejde foran publikum. På den måde er gæsterne med til at kvalitetstjekke produktionen med masser af smagsprøver, og så bliver det også meget sjovere for os.

- På sigt kan der måske blive mulighed for at lave specielle events med åbent for publikum i det store ekspeditionslokale på stationen, fortæller Mariam Brandt Touray.

Løkkens store markante stationsbygning fra 1911 er tegnet af arkitekt Sylvius Knutzen. Den fungerede som jernbanestation indtil 1964. Der har også været telefoncentral, og senere posthus. Men alt er nedlagt for flere år siden, og bygningen har stået tom i en periode.

De nye ejere af har rådig over 340m2 i stueplan og en kælder er på ca. 112 m2 samt cykelskur og udhus. Der er 2 udlejede beboelseslejligheder på 1. sal.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...