Hjørring Kommune fortæller om planerne for Vrå Skole og Børnehus samt nye byggegrunde ved Galgebakkevej

VRÅ: Hjørring Kommune inviterer til informationsmøde torsdag 7. marts klokken 19 i Idrætscenter Vendsyssel på Stadionvej 17 i Vrå. Der er gratis kaffe og kage til alle fremmødte.

På mødet vil projektledelsen for Vrå Skole og Børnehus informere om det kommende byggeri og præsentere skitserne. Der er fra arkitekter og projektledelse lagt stor vægt på at skabe et tæt samspil mellem inde- og uderum, og det er tanken, at placeringen mellem mark og skov skal inspirere til læring på nye måder. Der skal desuden formes et spændende landskab i tilknytning til det nye byggeri.

Vrå Skole og Børnehus bygges sammen med Idrætscenter Vendsyssel og vil ud over skole, børnehave og vuggestue også huse Vrå Bibliotek, Hjørring Musiske Skole og Vrå Ungdomsklub. Hjørring Kommune ønsker hermed at skabe et nyt samlingspunkt i byen, hvor alle uanset alder og interesser er velkomne, og hvor grænserne mellem læring, kultur, idræt, bevægelse og fritid bliver flydende.

På mødet vil kommunens Grundsalg desuden fremlægge planerne for et område ved Galgebakkevej, hvor der i løbet af foråret åbnes for salg af nye byggegrunde.

Fakta om Vrå Skole og Børnehus:

- Vrå Skole og Børnehus er tegnet af AART Architects i samarbejde med JAJA Architects og Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma.

- NCC er valgt som råhus-entreprenør.

- Byggeriet har et samlet budget på 178 mio. kr.

Læs mere om projektet og find flere visualiseringer på www.vråskoleogbørnehus.hjoerring.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...