Event-Park Løkken, beliggende Vester Vittrupvej 23 lidt uden for Løkken, startede med en enkelt fodbold-golfbane. Siden er der blevet tilføjet mange andre udendørs familieaktiviteter blandt andet klappedyr og trampoliner.

I 2019 præsenterede Event-park Løkken en ny brætspilscafé, som også kan bruges når der skal holdes fest.

Brætspilscafeén har plads til 30 gæster, og alle typer af brætspil kan findes på hylderne til fri afbenyttelse. Cafeen indbyder til at komme ned i tempo og hygge med venner og familie, måske før eller efter en omgang fodboldgolf.

- Vores gæster i parken har normalt fri adgang til at bruge brætspilscafé, køkken og toilet, men caféen kan også bookes som festlokale, hvorved man får caféen for sig selv, fortæller ejeren Henrik Taagaard.

- Der er plads til 30 spisende gæster, og i lokalet er der alt i service til opdækning. Vi har allerede haft en konfirmation, en barnedåb og flere fødselsdage, hvor gæsterne afholdt den formelle del af festen i caféen, og så kan man ellers frit bruge alle parkens aktiviteter imellem retterne.

Konceptet er, at selskabet betaler den normale entrépris til Event-Park Løkken, og så er lejen af caféen, service og alle aktiviteterne inkluderet.

- Udover alle parkens aktiviteter kan der tændes op i grill, og vi er også altid klar til at anbefale, hvor man kan få leveret god mad og drikke fra lokalområdet, forklarer ejeren.

Event-Park Løkken har nu rundet de første 8 sæsoner og har oplevet en klar stigning i antal gæster.

- Vores mål er at tilbyde lokale og turister en aktiv og naturrig oplevelse hvor familien, venner og kollegaer kan dyste mod hinanden i en afslappet atmosfære, slutter Henrik Taagaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...