Butik Martens i Løkken finder nye veje til at holde kunderne orienteret om nyheder, nu hvor det er for usikkert at holde modeshows i butikken på grund af corona.

Butikkens indehaver Jette Jensen har haft tradition for, flere gange årligt, at fremvise sæsonens mode for sine kunder. Det er sket med shows både i butikken og udendørs, når vejret tillader.

- Flere har set frem til vores modeshows og spurgt efter dem. Men på grund af corona tør vi ikke. Det er af hensyn til både kunder og personale, fastslår Jette Jensen.

- I stedet for har vi i år valgt at lave små videosekvenser og billeder. Dem lægger vi ud på facebook og instagram, forklarer hun.

- Det har vist sig, at vi på den måde faktisk når ud til mange flere, fordi de bliver både set og delt af mange rundt om.

- Der har været så megen positiv respons, ja selv fra Norge. Det er så dejligt at se hvor mange der følger med, fastslår Jette Jensen glad.

Butik Martens Løkken ligger i Nørregade i Løkken og er en dametøjbutik, der er kendt for at tilbyde kunderne unik og tidløs mode.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...