Motivationsgruppen for Boligudvikling i Løkken arbejder for at skaffe flere attraktive helårsboliger til Løkkenområdet

LØKKEN: Motivationsgruppen for Boligudvikling i Løkken arbejder for at skaffe flere attraktive helårsboliger til Løkkenområdet. Gruppens formål er at arbejde for, at der sker en udvikling på boligområdet i Løkken, så bosætningen øges til gavn for byens udvikling.

Løkken Borgerforening henvendte sig i efteråret 2019 til byrådet ang. bosætning i løkken. På de af løkken.dk afholdte netværksmøder blev der refereret til skrivelsen, og man blev enige om, at nedsætte en gruppe bredt funderet, der skulle arbejde ud fra ovenstående formål.

Gruppen består af medlemmer hentet fra forenings- og erhvervslivet i Løkken og består af følgende medlemmer: Birthe Dam, Fod- og Hudklinikken Løkken. Børge Bech, byrådspolitiker. Niels Anton Rasmussen, salg og marketing, medicinbranchen. Nora Træholt, medejer LS-net. Thomas Herman, centerchef Løkken Idrætscenter. Tom Skjoldborg, formand Løkken Borgerforening. Palle Andersen, ejendomsmægler hos Thorkild Kristensen, Blokhus.

Projektet Søtungen i Feriepark Nordenlys hilser gruppen velkommen. Initiativer der kan fremme bosætningen i Løkken og skabe udvikling er velkomne.

- Beliggenheden tæt ved Nybæk plantage, golfbanen og i gåafstand til stranden, må siges at være i naturskønne omgivelser. Et synligt problem, som gruppen peger på, er de trafikale problemer især for fodgængere.

Tidligere har problemer med de beskyttede boliger på Havgården været omtalt.

- Ved besigtigelse kan vi konstatere, at et væsentligt minus er, at den på vestsiden værende fredsskov består af 10 meter høje sitkagraner, og at fredsskov åbenbart betyder, at der ikke gøres noget for at vedligeholde skoven.

- De høje træer skygger for de omtalte boliger, som vi dog stadig mener kan ombygges til attraktive lejeboliger, men en renovering af skoven er meget påkrævet, fastslår Motivationsgruppen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...