Salget i Lønstrup hjælper børn i Ghana med mad

LØNSTRUP: På den yderste klint i Lønstrup ligger Cafe Havblik. Ud over en fantastisk udsigt, dejlig mad, kaffe, kage og drinks ved solnedgang er Cafe Havblik også en del af et hjælpearbejde for gadebørn i Ghana.

"Fru Hansens Plan", som Lisbet Hansen er stifter af, har fået doneret mange, mange strikkede karklude, som flittige hænder rundt om i det ganske land har fabrikeret.

Karkludene er blevet solgt i Cafe Havblik, og dette salg har foreløbigt indbragt kr. 2.500, som ejeren Pernille Hedegaard havde den glæde at kunne overrække til Lisbet Hansen.

Der er stadig mulighed for at købe karklude og dermed støtte Ghana-projektet. Cafe Havblik har åbent alle weekender frem til og med uge 42 (efterårsferien).

Ved køb af karkludene bliver der mad til børnene i Ghana. To gange om ugen bespiser "Fru Hansens Plan" 120 børn i den tidligere flygtningelejr Liberian Camp som i dag er en stor slum-by.

Cirka to gange om året tager Lisbet turen til Ghana for at følge op på det igangværende hjælpearbejde og udvikle det yderligere. Alt hvad der bliver samlet ind igennem foreningen og sponsorater til "Fru Hansens Plan" går til bespisning, skolegang, skolematerialer, medicin og hjælp til selvhjælp i form af dyrkning af jorden, husdyrhold, og etablering af vandtanke, så der er rent drikkevand.

Til oktober tager Lisbet Hansen atter turen til Ghana for at følge op på det påbegyndte arbejde. Den 9. november bliver der holdt et støttearrangement på Vendsyssel Teater i Hjørring.

Vil man gerne høre noget mere om "Fru Hansens Plan", tager fruen også ud og holder foredrag. Læs mere om "Fru Hansens Plan" på www.fruhansensplan.dk og følg med på facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...