Cafemoda fejrer åbning palmesøndag

LØNSTRUP: - Velkommen til vores lille cafe i en gammel, men spændende historisk bygning, lyder det fra keramiker Vibe Falkenberg.

Hun har indrettet en lille cafe i den ene ende af sit værksted på Strandvejen 56 i Lønstrup. Åbningen af Cafemoda vil blive fejret palmesøndag 14. april, hvor der er lejlighed til at smage på lækkerierne kl. 11 - 14.

Vibe Falkenberg og hendes søskende overtog Strandfogedgården i Lønstrup efter faderens død i 2017. Hun er, som faderen keramiker, og driver i dag værkstedet og butikken.

Når man vandrer ind af døren mærker man stemningen af gammel strandfogedgård og nuværende keramikværksted. Rummet er adskilt af et 40 år gammelt gummitræ og en stor glasfacade, så gæsterne får følelsen af et smukt orangeri.

- I den ene ende af bygningen er der et arbejdende keramikværksted, og i den anden ende har vi indrettet vores lille cafe.

- Vi har forsøgt, med vores cafe, at skabe rammerne for nærvær, plads til alle, varme og ikke mindst et sted som appellerer til jeres sanser.

På receptionsdagen vil Vibe Falkenberg servere et udvalg af lokale råvarer og økologi, som giver gæsterne en fornemmelse af de nytilkomne madvarer som friskbagt økologisk brød, samt et udvalg af kager, vine og andre lokale specialiteter på menukortet.

Fremover vil man både kunne købe smørselv-brød med et udvalg af lækre råvarer og naturligvis cafeens unikke morgenmadsanretning.

Keramoda er keramikafdelingen og her kan man nyde stemningen af kreativitet, gedigent håndværk og pottemagerens kunst.

Værkstedet har ligget i den lille fiskerlandsby Lønstrup i 38 år og er blandt de først tilkommende kunsthåndværkere i byen.

På værkstedet vil man kunne følge keramikkens proces fra den rå lers begyndelse og til det smukke slutresultat.

Grundlæggeren af stedet Mogens Falkenberg fik sin inspiration til farverne og dekorationer af landskabet som omringer byen.

Cafeen giver også mulighed for fødselsdags- og andre festarrangementer. I værkstedet laves der keramikkursus til store og små som sluttes af i cafeen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...