VRÅ: Ugeavisen har modtaget følgende indlæg fra Vrå og Em pastorat:

Hvis verden ikke havde været af lave, skulle vi nu være i gang med at skrive et nyt nummer af kirkebladet. Det giver imidlertid ikke nogen mening i den nuværende situation, da der ikke er nogle arrangementer at skrive om, der er ingen normale gudstjenester, alt er aflysning og aflysning. Og dog – der sker trods alt noget, blot på en helt anden måde. Gudstjenesterne foregår – ligesom så mange andre steder- digitalt, så vi håber, at mange kan have glæde af at se dem. Det er naturligvis ikke som at sidde i kirken og være sammen med andre, men når det nu ikke kan være anderledes, så er det trods alt bedre end ingenting. Det er et stort arbejde at få det til at fungere, og der har også været visse udfordringer, men ved fælles hjælp, er det lykkedes at lave nogle fine udsendelser. De kan ses på kirkens hjemmeside, eller ved at gå ind på YouTube, og søge Vrå kirke. Derudover har Vrå Net lagt det på infokanalen, kanal 98, så der kan beboere i Vrå by se det på fjernsynet.

Mandagscafeen har ikke været sammen siden midt i marts, men strikkepindene ligger ikke stille af den grund. Mange sidder derhjemme og strikker, men de savner også det sociale samvær, de havde hver uge.

Veteranklubben havde planlagt forårsudflugt, og det kunne have været en fin oplevelse her, hvor alt er grønt og smukt, men de håber, der kan blive mulighed for en tur i sensommeren.

Der skulle have været afholdt orienteringsmøder vedrørende det kommende valg til menighedsrådet, som skal finde sted til efteråret, men disse møder er også udsat indtil videre. Det skal dog ikke afholde nogen fra at tænke på, om menighedsrådsarbejdet kunne være noget, man har lyst og overskud til at lægge et stykke arbejde i. Det er et meget meningsfuldt og spændende arbejde, hvor man som medlem af folkekirken kan være med til at sætte sit præg på, hvordan kirken skal være både som det hus, der danner rammen om både de ugentlige gudstjenester og de store og skelsættende begivenheder i livet og som en kulturinstitution, der er en vigtig del af vor fælles kulturarv og en vigtig brik i det samlede billede af en by og en egn. Hvad skal der ske af nyt på kirkegården, hvilke aktiviteter vil man gerne tænke ind i sognegården, hvordan skal samarbejdet med byens øvrige kirker kan være, og hvordan bruger vi i det hele taget bedst de økonomiske midler, der stilles til rådighed til kirkens drift?

Det og meget andet beskæftiger et menighedsråd sig med, og man har mulighed for at lægge sine kræfter indenfor lige netop det område, der betyder mest for en.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...