Svømmere fra Løkken og omegn har svømmet i timevis

LØKKEN: Efter at Svømmeklubben Sømærket Løkken har opgjort resultatet af mærkesvømning har det vist sig, at 72 svømmere fra både tirsdags- og torsdagsholdene har svømmet i alt 96,493 kilometer.

- Så der må være nogle trætte svømmere i Løkken og omegn. Det er et fantastisk resultat, udtaler klubbens formand Anne Dorte Ussing.

- Så det er velfortjent, at klubben nu nyder to ugers ferie. Løkken Idrætscenters svømmehal er nemlig både i uge 7 og 8 optaget af udenbys træningslejre, tilføjer hun.

44 børn og voksne svømmede 1000 meter eller mere. Torsdag var der en lille håndfuld svømmere, der svømmede næsten uafbrudt fra klokken 17.00-20.00. De nåede henholdsvis: 4000 meter, 4050 meter, 5000 meter, 5500 meter og , 7500 meter.

- Pyha det er godt nok nogle seje svømmere, vi har i Svømmeklubben Sømærket, så en velfortjent vinterferie til jer alle. Vi ses igen tirsdag og torsdag den 25. og 27. februar, lyder det fra formanden.

Alle børne- og ungdomshold samt voksensvømmere havde mulighed for at deltage i mærkesvømning, som ganske simpelt betyder, at svømmerne svømmer så langt som de kan, og derefter får målt distancen op. Resultatet skrives på et diplom, og der gives også et stofmærke sammen med diplomet.

Der blev svømmet både i varmtvandsbassinet og 25 meter bassinet.

Efter endt svømning var der frugt/juice til alle svømmere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...