Fire kollegaer fra Sparekassen Vendsyssel i Vrå fører taberdysten Vendsyssel på Vægten

HJØRRING: Vægttabskonkurrencen - Vendsyssel på Vægten - er gået ind i slutspurten. Der er under tre uger til, at deltagerne træder op på vægten sidste gang. Lige nu fører team De Tykke Drenge med holdkaptajn Martin Kirkholm Braun i spidsen. De havde ved midtvejsvejningen index 87,3 og hermed har de fire mænd på holdet i gennemsnit tabt imponerende næsten 12 kilo hver.

Det førende taberteam er sammensat af medarbejdere i Sparekassen Vendsyssel. Holdet tæller afdelingschef Martin Kirkholm Braun, afdelingsdirektør Anders Houlberg, investeringschef Tage Thomsen samt it-rådgiver Jonas Buchhave.

Teamet har base i hovedkontoret i Vrå, og opskriften på vægttabet lyder som følger:

- Vi spiser mindre, går nogle ture og holder hinanden op på konkurrencen - på den måde bliver det jo også lidt en intern konkurrence mellem os, lyder det fra holdkaptajnen, der kan tilføje, at teamet for to år siden opnåede en andenplads i taberdysten.

Det er set før, at konkurrenter lurpasser og indberetter vægttab, der ligger langt under førefeltet for så at overraske på finaledagen. Men Vrå-Holdet har valgt at spille med åbne kort i taberspillet, forsikrer Martin.

Hemmeligheden bag de imponerende vægttab skal ifølge Martin først og fremmeste findes i kosten. Ganske vist tager han og kollegaerne trappen ned til printeren fra 2. til 1. sal - og de går også nogle ekstra ture. Men det, der for alvor flytter kilo, er kosten.

- Kød og grønt, lyder menuen for Martins vedkommende.

- Jeg spiser tre solide måltider, hver dag og tænker over, at der ikke skal være for mange kulturhydrater - og at jeg spise noget, der mætter.

- Jeg spiser helt normal mad - også hakkebøf og frikadeller. Og så stopper jeg efter første potion i stedet for at tage både to og tre gange.

I år er 1334 deltager tilmeldt taberfesten, og de har tilsammen tabt næsten 3,1 tons.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...