VRÅ: Efter skandalen med Danske Bank bliver skattely og skattepolitik endnu engang debatteret blandt danskerne. Skal man hive flere penge ud af bankerne og sy dem ind i madrasserne? Eller skal der presses mere ovenfra med stærke aktører som EU og Vestager?

Vi ønsker at tage debatten med de nordjyske borgere, så dørene vil blive åbnet på Vrå Højskole d. 29. oktober kl. 17.00-19.00 med skatteminister Karsten Lauritzen, Lars Koch (Mellemfolkeligt Samvirke), Charlotte Jepsen (Danske Revisorer) og Jeppe Kofod (Socialdemokratiet) til kage og debat, så eksperterne kan høre hvad borgerne mener om det hele.

Set i lyset af et kommende Europaparlamentsvalg til maj 2019, inviterer Nyt Europa og Højskolernes Forening i efteråret til 14 borgerinddragende debatter for at lade lokalsamfundene blive hørt om deres visioner og drømme for EU og sikre den bedst mulige fremtid for alle.

Den tematiske debat om skattepolitik bliver afholdt i Vrå, og er både åbent for tilknyttede højskolen og lokalsamfundet. Vi ønsker at nå ind til roden af udfordringer og komme med bud på løsninger eller nye ideer til det europæiske samarbejde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...