Evaluering bød på god debat mellem arrangører, aktører og frivillige

LØKKEN: Løkken.dk har evalueret årets Løkken Molefestival. Hovedbudskabet er, at Løkken Molefestival bliver afholdt igen i 2020. Det sker i weekenden den 28.- 30. august.

Mødet bød på en god debat mellem arrangører, aktører og frivillige. Der kom mange gode input lige fra manglende askebægre til en bedre koordinering af de frivilliges indsats.

Formanden Stefan Karlborg og turistbureauets leder Amalie Andersen lagde ikke skjul på, at det havde været et stort arbejde. Det var kun anden gang, der har været molefestival, og den første blev arrangeret af netværket Smag på Løkken.

- Det er vanskeligt, at lave noget første gang, vi havde aldrig prøvet det før, sagde formanden, men slog samtidig fast, at begge festivaler har været en succes, men de har også været generet af stormvejr. For 2019s vedkommende så meget at man måtte aflyse aktiviteterne den sidste dag.

- Vi har lyttet til fiskerne, og de siger, at sidste weekend i august sandsynligvis vil byde på bedre vejr.

- Og det er vigtigt at fastholde Løkken Molefestival og i højere grad udnytte strandens potentiale som er Løkkens dna og særpræg, blev det pointeret.

Men skal det lykkes, er der brug for endnu flere frivillige, gerne en fast gruppe, som også er til rådighed ved andre arrangementer hen over året.

Man vil gerne forsøge at skabe en form for klub med et fast tilholdssted, hvor det er muligt at holde planlægningsmøder over en kop kaffe. Der er brug for folk med vidt forskellige kompetencer, som kan melde sig til forskellige opgaver.

- Vi tror på, at der findes masser af gode kræfter, som gerne vil deltage i et godt fællesskab og samtidigt gøre en indsats for Løkken, sagde Stefan Karlborg efter mødet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...