SuperBrugsen Løkkens personale har tilsammen tabt 66 kilo

LØKKEN: SuperBrugsen Løkkens personale har tilsammen tabt 66 kilo, dyrket motion 208 gange og opnået en bodyage ”foryngelse” på 43 år. Det gælder i hvert fald for den gruppe af personale og pårørende, som har gennemgået et 7 ugers Livsstilskursus, hvor formålet var at skabe en sundere livsstil gennem kostændring og motion.

Kurset har været styret af firmaet ”Livsværk by Frydensgård” ved Majbrit og Jesper Birchvig Nielsen.

- Der er blandt andet dyrket motion på stranden med elastiktræk, og vi har lavet sund mad over bål. Nogle har gået til spinning i Løkken Motionscenter og dyrket sumba, fortæller Majbrit Birchvig Nielsen.

Fra gruppen lyder det, at det ikke har været særligt hårdt. - Det har været let og enkelt og ikke særligt omstændeligt. Det er noget enhver kan gå i gang med.

- Det betyder noget, at vi gør det sammen, og vi har fået nogle gode madopskrifter, bliver det understreget.

Gruppen holder nu en pause, hvor de prøver at holde den gode livsstil, og senere starter de på et nyt forløb. Som en sidegevinst er gruppen også tilmeldt løbet Costal Run som løber af stabelen langs stranden den lørdag den 21. marts.

Kostvejleder og sundhedscoach Majbrit Brichvig Nielsen er meget stolt af holdet, som består af hendes egne kolleger i Superbrugsen hvor hun også er leder af Byens Blomster.

- Deltagerne har fået indarbejdet nogle gode vaner, som vi håber de fastholder. Det handler kort sagt om at træffe nogle valg i sit liv, om hvad man vil, og alle på holdet har gjort det så godt, fastslår Majbrit og Jesper Birchvig Nielsen.

Og det skal nok passe. Højdespringerne på holdet er Bent Carlson, som foryngede sit bodyage med 15 år. Ulrik Troldborg tabte 19, 5 kilo og Maja Hammer kom på højeste antal motionsgange med 33.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...