Formand: - Vi oplever heldigvis stadig meget stor interesse for Løkken Miniby

LØKKEN: Løkken Minibyggerlaug har holdt laugsforsamling. Det foregik på værkstedet på Egevej.

- Vi oplever heldigvis stadig meget stor interesse for Løkken Miniby. Det er både for udstillingen i Vendsyssels Plantage, men der kommer også mange besøgende på værkstedet.

- Når vi laver forskellige opgaver i udstillingen og der er gæster, som kigger på minibyen, får vi ofte en snak med folk, og der kommer mange positive tilbagemeldinger.

- Så selvom vi nok er sindige nordjyder, varmer det altid med lidt ros, sagde oldermand Børge Drivsholm.

- I løbet af året har der været otte forskellige grupper, der har bestilt en rundvisning hos os, og vi har også et godt samarbejde med skolen - bl.a. havde vi besøg af indskolingen over to torsdage i efteråret.

På værkstedet har der også været gang i byggeriet, og formanden nævnte de byggerier som kom på plads i årets løb.

Der bygges nu videre på Den røde Skole, som dog først forventes klar i 2021. Byggeriet af den gamle sparekasse var godt i gang og sammen med de mindre huse, blev den klar til udstillingen i foråret 2020.

- På værkstedet fik vi også færdiggjort en udstillingsmontre, hvor de både, som Arne Søndergaard har bygget, kan ses. Der er også en kort fortælling om skudehandelen.

Formanden takkede for donationer fra Lions, FeriePartner Løkken, Velux Fonden og SE Vækstpulje Nord.

- På forrige laugsforsamling blev det foreslået, at vi skulle tage initiativ til at starte et fællesskab med andre minibyer rundt i landet. Der kom en invitation i foråret fra Thisted til det første møde. De deltagende minibyer var Frøstrup, Kolding, Sæby, Viborg, Aalborg, Thisted og Løkken.

Aftalen er nu, at der afholdes ét årligt møde, næste gang i Kolding.

- Afslutningsvis kommer jeg nok til at gentage mig selv fra tidligere laugsforsamlinger, men det kan ikke siges for ofte: Tusind tak for den store lokale opbakning til Løkken Miniby. Mange mange trofaste medlemmer, lokale sponsorer der giver et større beløb, og de mange virksomheder og forretninger som bidrager med stort og småt. Al den enestående støtte gør det muligt at arbejdet i Løkken Miniby kan fortsætte trygt på bedst mulig måde, understregede formanden i sin årsberetning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...