Planlægningen af de kommende festlige dage brager derudaf. Festivalen finder sted i weekenden den 13-15. september

LØKKEN: I horisonten af en fantastisk sommer venter Løkken Molefestival og planlægningen af de kommende festlige dage brager derudaf. Festivalen finder sted i weekenden den 13-15. september.

- Mange af sommerens gæster har vist stor interesse og vi kan alle glæde os til at byde dem velkommen igen i september måned til et brag af en Molefestival, lyder det fra teamet på Løkken Turistbureau som i år står for planlægningen af Løkken Molefestival.

Både fredag og lørdag aften er der fest med spisning og musikalsk underholdning i teltet ved Fiskernes Hus. Billetter til disse aftener er nu til salg ved henvendelse til Løkken Turistbureau.

Fredagsbilletten er inkl. lækker fisk og skaldyrsbuffet fra Restaurant Løkken Badehotel og koncert med både Michael Hausted, Shu-bi or not Shu-bi og Helm Trio. Den koster 325,-

Lørdag aften er der smagfuld helstegt pattegris med knasende sprøde svær fra Slagter Dyrby - Løkken Spændende salater, friskbagt brød og cremede flødekartofler med en iskold øl fra Løkken Bryghus

Alt sammen toppet op med fantastiske Alberte Winding og et brag af en koncert med Jack Flash & The Comets, som spiller ”alle de go’e gamle”!

Løkken Molefestival 2019 plakat, designet af Bella Maass, kan købes på Løkken Turistbureau og i nogle forretniner for kun75 kr.

Tag hele familien under armen til en skøn weekend i Løkken, når Molefestivalen løber af stablen. Gå på opdagelse i byen og udforsk boder, sjove aktiviteter, musik og lokale smagsoplevelser under hele festivalen.

Følg planlægningen af festivalen på nært hold: facebook/løkkenmolefestival

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...