VENDSYSSEL: Designermøbler var udbyttet, da tyveknægte indenfor de seneste tre ugers tid var på spil i to sommerhusområder i Nordjylland.

I dagene fra 22. september til 11. oktober var der indbrud i et sommerhus på Irmasvej mellem Grønhøj og Løkken.

Her er en terrassedør blevet brudt op, og en Børge Mogensen-gyngestol med hynde er blevet stjålet. Også et teaktræsbord og en Tchibo-kaffemaskine er forsvundet i forbindelse med indbruddet, oplyser politikommissær Kenneth Ginnerup, Nordjyllands Politi i Hjørring.

Ved det andet indbrud har tyven eller tyvene stjålet seks Wegner- Y-spisestole og en DAB-radio. Det indbrud fandt sted i et sommerhus på Abelvej i Bindslev i tidsrummet fra 21. september til 11. oktober. Her var et køkkenvindue blevet brudt op.

Designermøbler var også udbyttet, da en eller flere tyve var på spil i en landejendom ved Svenstrup. Her blev der torsdag stjålet 10 Arne Jacobsen-7'er-stole og en PH-lampe, ligesom der forsvandt en racercykel af mærket Specialized.

For at komme ind i huset tog tyvene foden af et fuglebad og kastede det igennem en rude til bagdøren, hvorefter døren kunne åbnes indefra.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...