”Museum for Papirkunst” i Hune dannede forleden ramme om det tredje møde i det nyetablerede netværk

LØKKEN-BLOKHUS: ”Museum for Papirkunst” i Hune dannede forleden ramme om det tredje møde i det nyetablerede netværk: Erhvervsnetværk Blokhus-Løkken.

Deltagerne kommer fra forskellige brancher, der alle har det til fælles, at de henvender sig til turisterne i området.

Netværket er en del af Destinationsudviklingsprojektet Blokhus-Løkken, hvor udvikling og samarbejde er i fokus. I 2019 blev der i samarbejde med konsulentfirmaet Retail Consulting Company (RCC) afholdt to produktkendskabsture med deltagelse af 60 aktører inden for turistbranchen. Konceptet gik ud på, at samle virksomheder og deres medarbejdere i Destination Blokhus-Løkken, for at se området med ”turistbriller” på.

Det var en stor succes, og her blev det tydeligt for deltagerne, at hvis de skal have udnyttet potentialet til fulde og yde den bedste service for turisterne i området, skal de være endnu bedre til at samarbejde på tværs imellem alle de tilbud, der er til gæsterne.

Derfor er der nu startet et netværk op med foreløbig 20 deltagere, og der er plads til flere! Netværket faciliteres professionelt, og fokus er på samarbejde og udvikling af både personlig og faglig karakter. Alt sammen for at gøre noget godt for sig selv og HELE området!

Mødet blev holdt hos Bit Vejle, ”Museum for Papirkunst”, og her blev alle introduceret til en virksomhed som i den grad har international klasse, og som er ét af mange trækplastre i området. Udover rundvisning, var der også tid til at netværke, og der blev drøftet masser af konkrete ideer til, hvordan de tilstedeværende sammen kan være med til at gøre en forskel.

Næste møde er d. 3. april – som bliver afholdt i Løkken Idrætscenter. Hvis du ønsker at høre mere om netværket - enten som potentiel deltager eller som borger i området – er du meget velkommen til at kontakte Martin Storgaard fra Vækst Jammerbugt på 41 91 19 85 eller Anna Oosterhof fra Turismeudvikling Hjørring på 41 93 71 93.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...