På Naturmødet 2020, som blev afviklet online i weekenden, var der, blandt meget andet, direkte indslag fra Fonden Kaj Kjær Flora & Faunas arealer syd for Løkken samt Munkens Klit fredningen.

Marianne Fisker, som er sekretariatschef for Fonden Kaj Kjær Flora & Fauna, var sammen med kollegaer bag kameraholdet, som sendte direkte optagelser både fra marker, skove samt fra stranden i Grønhøj og fra Munkens Klit som er en fredning på 37 ha. ved Munkensvej syd for Løkken.

- Optagelserne viste blandt andet, hvordan Fonden Kaj Kjær Flora og Fauna arbejder for at forbedre naturen i områderne. Vi viser området, hvor fonden i samarbejde med Naturstyrelsen har skabt et levende klitlandskab med sand og vandhuller, efter en storstilet bekæmpelse af den invasive art, Rynket Rose, som i folkemunde også kaldes for hybenroser.

- Vi er glade og stolte over at få lov til at vise vores smukke og helt specielle natur, og om fondens projekter, hvor vi arbejder på at få mere vild natur.

Man kan stadig se eller gense indslagene på: https://kajkjaerflorafauna.com/naturmodet-2020/ og www.kajkjaerflorafauna.com

Peter Kjær, formand og stifter af fonden Kaj Kjær Flora & Fauna, deler sine betragtninger og refleksioner over sidste års naturmødes tilbagevendende udsagn: ”Fra snak til handling”. Kaj Kjær Flora & Fauna arbejder nemlig med hånden på kogepladen og handler.

Fonden Kaj Kjær Flora og Fauna (KKFF) har sit hovedkontor på Vestermarksvej i Ingstrup som nabo til området. Fondens overordnede formål er at skabe rammer for udviklingen af naturområder, i så videst muligt omfang på naturens præmisser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...