13 friske dykkere fra Nordjysk Sportsdykker Klub sprang ud i de store bølger søndag formiddag til årets sidste dyk

LØNSTRUP: Nordjysk Sportsdykker Klub havde søndag formiddag indkaldt til nytårsbadet. Solens stråler forsøgte at ramme de 13, dykkere, hvoraf fire kun havde almindeligt badetøj på, da de kastede sig ud i havet. Temperaturen var kun lige over frysepunktet, vandet godt 5,6 grader og der blæste en hård vind fra syd vest, som medførte, at de store bølger rejste sig højt over dykkerne, da de ramte de store kampesten, der danner de beskyttende høfder.

Alle dykkerne kastede sig dog ud i det blå vand. De forsøgte at få styrtebad, når bølgerne slog ind over de store sten. Der blev leget, hvem kan flyde længst rundt i havet.

Det kølige vand fik i første omgang de fire dykkere, der kun var iført badetøj til at kæmpe sig ind på fastgrund. Her fik de hurtigt et stort håndklæde eller en stor badekåbe på. For at få gang i blodomløbet blev de budt på en lille genstand.

Lidt efter lidt kom de øvrige dykkere, der var iklædt enten våddragter eller tørdragter op af vandet. De fik også lov til at få en belønning.

De godt 24 fremmødte gik herefter i ly for at få lidt frokost i form af karry suppe. Under spisningen blev der tid til at fortælle mange dykker historier fra året 2018.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...