LØNSTRUP: Her i efterårsferien åbner en helt ny udstilling med ægteparret Gerda & Frank Buchgraitz hvor de udstiller sammen med maleren Johnny Schmidt i Galleri Uggerby i Lønstrup.

På udstillingen kan desuden ses en del nye værker af galleriets faste kunstnere inden for glas, bronze og keramik.

Udstillingen åbner fredag d. 12. oktober i Galleri Uggerby, Strandvejen 89, Lønstrup, Hjørring og har åbent til søndag d. 21. oktober alle dage kl. 13 - 17. Dog lukket mandag d. 15. oktober. Derefter fredage - søndage kl. 13 - 17 i resten af oktober. Se nærmere detaljer på www.galleriuggerby.dk

De nye udstillere har hver især deres helt egen stil. Gerda Buchgraitz den mere eftertænksomme og Frank Buchgraitz mere i den humoristiske verden. Skønne kunstnere på hver deres felt. Johnny Schmidt arbejder stilrent med skildringen af den dramatiske og storslåede natur på hans elskede Færøerne i Nordatlanten.

Gerda Buchgraitz der er født i 1946 er en kunstner, der bl.a. tager udgangspunkt i mytologien. Hun arbejder med klare farver og rene linjer i malerier, der bl.a. skildrer gudinder og skæbnetråde.

Frank Buchgraitz er en farverig og munter kunstner. Han har udstillet på adskillige gallerier og kunstmesser, så hans værker vil vække genkendelse hos mange. Frank Buchgraitz'malerier leder tankerne hen på Arne Haugen Sørensen og Leif Sylvester Larsen, med deres farverige og fantasifulde skabninger, hvor billedtitlen samtidig vidner om en vis portion humor og giver anledning til smil og begejstring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...