HUNDELEV: Fra Hundelev kommer der lige et lille tilbageblik på Spis Sammen arrangementet som Dagligbrugsen Hundelev sammen med ”Fru Hansens Plan” stod for tidligere på året.

- Det viste sig at være en kæmpesucces som gav et meget pænt overskud der går ubeskåret til Fru Hansens Plan. Vi har fået en tilbagemelding fra Lisbeth Hansen som henrykt og glad fortæller, at der nu bliver råd til endnu en vandtank, denne gang i Limo, fortæller Helle Larsen der er medlem af bestyrelsen i Hundelev Dagligbrugs.

Vandtanken bliver som nogle af de tidligere vandtanke som Fru Hansens Plan har været med til at realisere. Tanken koster ca. 15 - 17.000 Kr. så med overskuddet fra aftenen og tilskuddet fra Coop og Dagligbrugsen bliver der råd til en vandtank i Limo og mad til børnene i et par måneder.

Vandtanken, som bygges i Limo ved skolen, sikrer vand til de ca. 200 – 300 børn som går der. Derfor behøver de ikke længere forlade skolen for at hente vand, hvilket oftest medfører, at de ikke vender tilbage til skolen den dag.

- Det betyder, at de altid er sikre på rent vand i modsætning til, at de skal dele det mudrede vandhul med dyrene. Endnu vigtigere er det, at netop ved vandhuller er der altid mange myg, og dermed stor risiko for at få Malaria. Toilethygiejnen bliver også væsentligt forbedret med frisk vand, fortæller Lisbeth Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...