LØKKEN: Kunne du tænke dig et badehus - eller en hel række. Det kan blive virkelighed, hvis man besøger firmaet Texthuse, Strandparken 44 i Løkken.

Gro Bruun Nielsen er inspireret af Løkkens badehuse, og hun besidder stor kreativitet. Det satte hende i gang med at lave en forskellige varianter af modelbadehuse. Med bogstavkombinationer giver de en hyggelige besked som Velkommen, eller som navneskilt og husnummer.

- Jeg er født og opvokset i Ålesund i Norge, og min far havde finsnedkerværksted. Jeg ville selv gerne være snedker, men det var ikke et pigefag, dengang jeg var ung, så det kunne jeg ikke få lov til, fortæller hun.

Så blev hun bygningsmaler, men et trafikuheld satte en stopper for den karriere, og hun måtte søge førtidspension.

For en del år siden bosatte hun sig i Danmark. Så i 2011 blev familien fastligger på Løkken Klit Camping. Løkken og stranden giver den ro, som hendes helbred har brug for, og derfor besluttede familien at slå sig ned fast i Løkken.

- Jeg vil gerne bruge mine hænder, og helst noget med træ, og en morgen vågnede jeg og havde pludseligt ideen til at lave de små badehuse.

- Så nu arbejder jeg med både træ og maling, så meget som helbredet tillader, fortæller hun begejstret.

Gro Bruun Nielsen har midlertidigt værksted i Strandparken 35, men hun håber at få et lille værksted i Løkken evt. med butik, så hun kan få mulighed for at producere og at sælge sit udvalg af Texthuse.

Desuden kan man se mere på www.texthuse.dk og facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...