Løkken.dk kan nu se tilbage på nogle travle og vidunderlige dage - dog sluttede festen tidligt på grund af massive vindstød

LØKKEN: Løkken Molefestival havde sin debut i september 2018. Den var arrangeret af netværket ”Smag på Løkken” og det blev en stor succes.

I år så turist- og erhvervsforeningen, Løkken.dk, frem til at afholde festivalen i september måned. Foreningen kan nu se tilbage på nogle travle og vidunderlige dage. Dog sluttede festen tidligt grundet af massive vindstød og en vind med stormstyrke.

- På den anden side af festivalen, er der mange spændende ting i vente og bestyrelsen er, sammen med turistbureauet, hoppet i arbejdstøjet. Inden vi når så langt, synes løkken.dk, at det er på sin plads at invitere jer til en aften, hvor vi sammen kan evaluere, hvad der gik hamrende godt, og hvad skal forbedres til næste år, lyder det fra turistbureauets leder Amalie Andersen.

Vi inviterer hermed jer, som har givet os den store opbakning, og jer som har været involveret i dagene. Mødet afholdes mandag d. 18. november, kl. 18 på ActionHouse, Industrivej 1, 9480 Løkken.

Det kan være alt fra markedsføring til praksisafvikling. Der vil blive budt på sodavand og kaffe til denne snak. Af hensyn til at der skal bestilles rigelig med drikkevare til at slukke tørsten, bedes man tilmelde antal deltagere senest fredag d. 15. november, kl. 16:00. Det kan blandt andet ske via Løkken Turistbureau.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...