LØKKEN: Der var glæde over igen at kunne mødes fysisk, da Løkken.dk holdt netværksmøde. Mødet blev holdt fuldt coronaforsvarligt, nemlig udendørs omkring guldfiskedammen i Vendsyssels Plantage.

Formanden for Løkken Borger og Haandværkerforening Tom Skjoldborg fastslog i sin velkomst, at det hedder Vendsyssels (med s) Plantage, som også står på indgangsportalen.

- Plantagen er grundlagt af fiskeeksportør Kristian Mikkelsen, der tog tilnavnet Vendsyssel. I 1921 forærede han plantagen til Løkken Borger og Haandværkerforening.

Tom Skjoldborg fortalte lidt om plantagen og det store arbejde med vedligeholdelse og nyplantning. For eksempel står guldfiskedammen foran en større renovering. Der er også flere historiske minder i form af bunkere i plantagen.

Løkken Turistbureau / Løkken.dk ved Amalie Andersen orienterede på mødet om initiativet ”Shop og Spis”. Det er et fælles initiativ i samarbejde mellem Hjørring Handelstandsforening, Hirtshals Handel, Hjørring kommune og Løkken.dk om at handle og spise lokalt. Der er til initiativet lavet postkort, plakater og badges – Amalie Andersen delte en portion ud til de fremmødte, og hvis nogen har interesse i materialet kan man henvende sig til Turistkontoret.

Der blev endvidere orienteret om det aflyste Skt. Hansarrangement. Det vurderes, at det ikke vil være muligt at efterleve kravene.

Børge Bech nævnte gruppen NemeZis. Det er en gruppe af unge mennesker der tidligere har hjulpet til ved Naturmødet og andre arrangementer. De vil ofte gerne give en hånd med ved arrangementer. Der kan læses om gruppen på facebook.

Løkken Turistbureau vil i sommer være åben mandag til lørdag fra 10-16. Der arbejdes stadig på at lave nogle aktiviteter i løbet af sommeren, og de vil blive meldt ud via mail, så hurtigt det er muligt.

De butikker der var repræsenterede på mødet aftalte, at de som minimum vil holde åbent til kl. 20 i de tre uger i juli.

Med hensyn til ”Open by Night” om torsdagen – så arbejdes der pt på forskellige tiltag fra Løkken.dk s side.

Der blev nævnt, at der er mangelfuld skiltning til offentligt toilet på Det lille Torv. Byrådsmedlem Børge Bech anbefalede, at man skriver om dette og andre ting på Hjørring Kommune hjemmeside.

Til projekt Løkken Skaterpark på 600 kvm. er der fondsansøgninger i gang. Det er tanken, at det skal knyttes tæt sammen med Surfermiljøet.

- Næste netværksmøde er den 9. juli kl. 8-9.30. Der er endnu ikke sat vært på, så hvis du er klar til at være vært enten med lokale eller med kaffen, så giv et kald, slutter mødeleder Helle Glyø.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...