KOMMUNEN: Med Realdanias kampagne Underværker inviteres alle, der arbejder frivilligt og engageret med at skabe gode rammer for fællesskab og aktivitet, til at søge om økonomisk støtte til at føre gode og originale idéer ud i livet. Har man en ildsjæl i maven, er det nu man skal byde ind.

Kampagnens næste ansøgningsfrist er fredag den 27. marts 2020 kl. 12.00.

Projektstøtten kan ansøges af alle, der arbejder frivilligt og engageret med at forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø – både i byer og på landet. Realdania har i alt afsat 45 mio. kr. til ildsjæleprojekter, og forventer samlet at støtte mellem 60-80 store og små projekter i perioden 2018-2020.

Nederst finder du et link til invitationen til ildsjæle, der arbejder med at forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø. Invitationen vejleder også til, hvordan du søger støtte til et projekt igennem kampagnen.

Mange af ildsjælenes projekter bygger på stedbundne potentialer, har en stærk lokal forankring og gør sig derfor godt som nye turismedestinationer. Derfor deler vi invitationen med dig, og håber, at du vil være med til at dele den i dit netværk.

På hjemmesiden Underværker – en Realdania kampagne du kan se de tidligere støttede projekter og finde mere viden og inspiration.

- På vegne af Susanne Abildgaard Rud, Underværkers kampagnesekretariat, håber vi, at du vil være med, lyder det fra Anna Osterhof fra Turismeudvikling Hjørring som også gerne svarer på yderligere spørgsmål.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...