Stine Mariegaard har gjort sin drøm til virkelighed

LØKKEN: Stine Mariegaard er en kvinde med en drøm, og vel at mærke med modet til at gøre drømmen til virkelighed. Hun er uddannet detailslagter og med 17 års erfaring i branchen, men drømmen var at prøve noget andet og helst som selvstændig.

For få måneder siden deltog hun i en wellnees-aften hos en bekendt, hvor deltagerne blev præsenteret for Aloe Vera produkter fra firmaet Forever. Her var det navne som Aloe Vera gel, Aloe Propolis creme, og Aloe Vera-baseret tandpasta der summede omkring bordet.

- Det var lige min drøm, jeg blev fuldstændigt forelsket, og den 19. oktober 2019 blev jeg selvstændig Foreverliving forhandler, fortæller Stine Mariegaard.

Siden er det gået stærkt. Hun har deltaget i messer, og brainder sin virksomhed på facebook og instagram. Desuden hjælper hun også andre i gang som forhandler enten i et fritidsjob eller som fuldtids job som hun selv.

Den nye Aloe Veraforhandler tager ud til grupper, som gerne vil holde en sammenkomst, men der bliver også tid til at afholde egne produktpræsentationer for interesserede i det nyindrettede lokale på hjemadressen på Tranevej i Løkken.

- Sådan en aften er der højst seks deltagere, og de bliver guidet i ansigtspleje, fittness, får nakkemassage og smager på kosttilskud. Snakken går med spørgsmål og svar, og det er altid hyggeligt, fortæller hun.

Stine Mariegaard faldt blandt andet for Aloe Vera mærket, fordi det er et populært og verdenskendt produkt, og forhandlerne bliver tilbudt professionel uddannelse og støtte fra firmaet.

Produkterne kan benyttes af alle aldre. Der er blandt andet også kosttilskud til børn, som ikke lige elsker grøntsager.

Som en niche, der passer perfekt ind i konceptet har Stine Mariegaard også sit eget smykkedesign som en hobby. Under navnet Lejka Smykkedesign laver hun selv perlesmykker ud fra lyst, inspiration og stemning.

- Og på en demoaften ryger da også tit nogle smykker med i handelen, siger den nybagte forretningsindehaver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...