Klubberne i Hjørring, Sindal, Hirtshals og Løkken samarbejder om golfspillere i alderen til og med 25 år

HJØRRING: De 4 golfklubber i Hjørring Kommune, som er Sindal Golf Klub, Hirtshals Golfklub, Løkken Golfklub og Hjørring Golfklub, har indgået et samarbejde om de unge – både nuværende og kommende – golfspillere i alderen til og med 25 år i Hjørring Kommune.

Formålet med samarbejdet er at tilbyde de unge golfspillere nogle gode oplevelser, som omfatter både fællestræning som gennemføres af de respektive klubbers trænere, turneringer for spillere på alle niveauer samt nogle fælles arrangementer der også understøtter det sociale aspekt, som alle 4 klubber vægter meget højt.

Disse arrangementer vil komme til at foregå på skift på de 4 klubbers flotte anlæg og træningsfaciliteter, så de unge spillere har 81 fuldlængde huller at spille på, samt i alt 36 huller på de respektive korthulsbaner i klubberne.

Samarbejdet omfatter også erfaringsudveksling og arrangementer, med henblik på at rekruttere flere unge golfspillere til de 4 klubber. Golfsporten har generelt mistet ungdomsmedlemmer de sidste år, og det vil de 4 golfklubber nu gøre noget ved. De 4 klubber har i bestræbelserne på dette involveret Dansk Golf Union (DGU), som samtidig vil bruge disse 4 klubber til at opbygge erfaringer med en ny tilgang på juniorområdet og en ny turneringstruktur som skal implementeres i 2020, men skal afprøves i udvalgte klubber i 2019, herunder de 4 golfklubber i Hjørring Kommune.

Udviklingskonsulent Christian Møller, DGU udtaler i en pressemeddelelse:

- Hos DGU synes vi det er et spændende tiltag som de 4 golfklubber i Hjørring Kommune har sat i værk, og vi glæder os til at bidrage med hjælp og sparring, og samtidig opsamle viden fra initiativet, som kan bruges i andre golfklubber i Danmark.

Frem mod sæsonstart i foråret 2019 vil planer og arrangementer blive fastlagt, så når græsset grønnes er de fire klubber klar til at give de unge mennesker en god oplevelse.

- Vi glæder os over samarbejdet og håber det vil øge interessen for golfsporten i Hjørring Kommune, og skulle de unge spillere lokke forældre og / eller bedsteforældre med ud i de 4 golfklubber er vi også klar til at tage imod dem, tilføjer Kristian Kveiborg, som er formand i Sindal Golfklub.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...