Kurserne skal hjælpe de lokale forretningsdrivende videre efter corona-krise

HJØRRING: Corona-krisen har ramt detailhandlen meget hårdt. Hjørring ErhvervsCenter afsætter derfor ressourcer til en intensiveret indsats for at hjælpe detailhandlen de næste fire måneder.

Den første Corona-periode har for de fleste betydet akut krise-håndtering. Dialog med bank, revisor, udlejer, leverandører, medarbejdere m.fl. for at håndtere likviditetspresset og for at skabe et lavere nulpunkts-omsætningsniveau. Dernæst fokus på, hvorledes hjælpepakkerne eventuelt kan bruges og desuden nytænkning af muligheder for at skabe omsætning i den vanskelige situation.

Nu er der igangsat en genåbning af Danmark, og vi kan håbe, at det vil lykkes uden tilbageslag.

På den baggrund har Hjørring ErhvervsCenter besluttet at afsætte ressourcer til en intensiveret indsats for at hjælpe detailhandlen i vores kommune de næste fire måneder.

Fire kursustilbud

I dialog med repræsentanter for Hirtshals Handel & Erhverv og Hjørring Handel er det besluttet at igangsætte et forløb, hvor erhvervscenteret frem mod sommerferien tilbyder fire gratis webinarer med følgende overskrifter:

- Hvordan kan Hjørring ErhvervsCenter hjælpe dig? Oplæg v. Hjørring ErhvervsCenter. Kursusdagen er tirsdag den 26. maj.

- Trends og tendenser i detailhandlen, oplæg v. Heidi Svane fra Lifestyle & Design Cluster. Kursusdagen er onsdag den 10. juni.

- Forbrugeradfærd, købsmønstre og medier, oplæg v. Nordjyske Medier. Kursusdagen er tirsdag den 16. juni.

- Hvordan kan du justere eller udvikle din forretningsmodel? Oplæg v. Hjørring ErhvervsCenter. Kursusdagen er tirsdag den 23. juni.

Inspiration

- Med dette initiativ håber vi, at vi kan medvirke til at hjælpe i den konkrete situation og også meget gerne inspirere til at kigge fremad mod nye muligheder, siger erhvervschef Bo Geertsen, Hjørring ErhvervsCenter til ErhvervNyt.

Det er gratis at deltage i webinarerne, og man kan deltage i alle webinarer eller kun udvalgte.

Fra Hjørring ErhvervsCenter er virksomhedskonsulent Allan Kiilsholm Petersen tovholder for indsatsen, og han vil desuden i perioden mellem webinarerne stå til rådighed for individuelle dialoger. Også iværksætterkonsulent Lars Gaden Jensen vil bistå efter behov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...