LØKKEN: FiskeriLAG Nord har holdt bestyrelsesmøde og besluttet at indstille 4 projektansøgere til økonomisk støtte på i alt kr. 1.615.795.

Blandt andre er Løkken Fiskeriforening indstillet til støtte med kr. 51.150 til køb af ny ismaskine.

Forretningsudvalget med formand Svend Bjørnager, næstformand Claus Hjørne Pedersen og kasserer Jan Rams er yderst tilfredse med bestyrelsens beslutning om at tildele støtte til ansøgerne, på trods af, at foreningen nu ikke har flere projektmidler før januar 2020.

På foreningens evalueringsmøde blev der udtrykt tilfredshed med foreningens virke, men også besluttet at der arbejdes videre med en ændring af kriterierne for fordeling af støttemidler i den kommende programperiode; idet der er langt flere maritime arbejdspladser i Frederikshavn og Hjørring kommune, end i nogen anden kommune i landet.

FiskeriLAG Nord har på ny indbudt Nordjyske folketingspolitikere samt lokale politikere fra Hjørring og Frederikshavns kommuner til møde og projektbesøg i Strandby og i Hirtshals fredag den 25. februar 2019.

De fire der er indstillet til støtte er: Løkken Fiskeriforening indstilles til støtte med kr. 51.150,00 til køb af ny ismaskine og Hirtshals Fiskeriforening indstilles til støtte med kr. 700.000,00 til køb af vaskemaskine til kassevaskeriet på Hirtshals Havn, mens en nyetableret virksomhed i Hjørring, 3P Biotech Denmark ApS er indstillet med kr. 475.000,00 til etablering af faciliteter til produktion af vandrensefiltre til brug i dambrug

Og Fiskernes Fiskesortering er indstillet til støtte med kr. 389.645,00 til køb af rensemaskine til fladfisk.

FiskeriLAG Nord vil holde generalforsamling den 28. marts 2019 i Løkken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...