DAGLIGvarehandel: Netto åbnede torsdag morgen med fuld musik

VRÅ: Netto´s eget jazz-orkester, der har spillet til åbning af nye Netto-butikker, siden den første slog dørene op i 1981, har travlt i øjeblikket.

Kæden åbner nye forretninger på stribe og torsdag morgen var turen kommet til Vrå, som har hungret efter en ny dagligvareforretning, siden KIWI lukkede i 2017. Fornemmelsen er, at der bestemt er basis for et supplement og lidt konkurrence til Superbrugsen i Vrå.

- Vi har en god brugs, men der er handel til mindst en forretning mere, og så betyder det jo, at vi holder noget mere handel i Vrå. Der er mange, der har handlet udenbys, siden Kiwi lukkede, siger formand for Vrå Beboer- og erhvervsforening, Arne Larsen-Ledet.

Han mener også, at der burde rejses en statue af entreprenør, Arne Andersen, som så mulighederne på den tidligere slagterigrund, som var ved at udvikle sig til en skamplet midt i Vrå.

Netto har også store forventninger til den nye forretning, der er et led i et nyt koncept 3.0 med en lidt anden indretning end man er vant til i et traditionel discount-supermarked

- Vi er i gang med at åbne 70 forretninger med det nye koncept, hvor frugt og grønt-afdelingen er blevet større. Vi gør mere ud at skabe en indbydende indretning og det skal være mere overskueligt for kunderne. Vi prøver generelt at give discount-markedet et løft, fortæller seniorprojekt-chef, Klaus Bugge, der kan fortæller, at den nye forretning i Vrå er forretning nummer 506 på landsplan.

Simon Voss, der i 12 år har været souschef i Netto i Højene i Hjørring er ansat som ny butikschef.

- Jeg vil gøre mit bedste for at holde forretningen skarp til jer, sagde han til de nysgerrige Vrå-borgere, der var mødt frem ved åbningen.

- Vrå er i gang med en fantastisk transformation, og nu må i så finde jeg i, at svinekødet på slagteriet, bliver skiftet ud med flere grøntsager her i forretningen, sagde borgmester Arne Boelt (S) inden han klippede snoren til den nye forretning på 1000 kvadratmeter.

Ud over Netto, bliver også bygget nye boliger på slagterigrunden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...